Tietoa Käännän Itu ja Elo Oy:stä

_t7d9437.jpgTuottamme puhdasta, lisäaineetonta, terveellistä ja tuoretta lähiruokaa eri asiakassegmenteille, eri jakelukanavien kautta.

Aloitimme mung-papujen idätystoiminnan 1.4.2011  ostaessamme liiketoiminnan 15 vuotta sitä kehittäneeltä Hyvä Elo Oy:ltä Puttaan Kartanosta Pyhäjoelta. Liikekauppaan kuuluivat asiakkaat ja markkinat sekä tarvittava koulutus toiminnan jatkamiselle ja kehittämiselle. Uudet täysin saneeratut toimitilamme sijaitsevat entisen Käännän koulun tiloissa Kalajoella.

Turvallista lähiruokaa

Tuotamme mung-pavun ituja elintarvikeliikkeisiin, lounaspaikkoihin ja liikenneravintoloihin. Mung-pavut tilaamme maahantuojalta ja valmistamme niistä tuoreita ja maistuvia ituja. Käyttämämme vedensuodatusjärjestelmän ja ryöppäysmenetelmän johdosta saavutamme korkealaatuisen lopputuloksen ilman lisäaineita. Saamme tästä johtuen tuotteellemme pakkauspäivästä 9 vrk pitkän myyntiajan.

Idätämme papuja 2 vrk idätysaltaissa. Pakkaamme ne hygieenisesti 170g ja 250g rasioihin tai suuremman erät 1kg:n pusseihin. Tuotteet jäähdytetään ja kuljetetaan kylmälaukuissa ja kylmä-autolla asiakkaillemme ennakkotilausten ja sovitun aikataulun mukaisesti. Jälleenmyyjämme voivat turvallisin mielin tarjota asiakkailleen puhdasta lähiruokaa, joka sisältää runsaasti terveellisiä vitamiineja ja hivenaineita. Mung-pavun ituja voidaan syödä sellaisenaan tai hyödyntää mm. keitoissa ja salaateissa.